Arizona Cardinals risikerer igen at blive skadet

Arizona Cardinals risikerer igen at blive skadet

I tabet af Arizona Cardinals til Los Angeles Rams tabte holdet i playoff-kvalifikationen, og wide receiver DeAndre Hopkins blev skadet. På grund af de skadede spilleres situation er Arizona Cardinals stærke start på sæsonen stadig uundgåelig. Ikke alle kender deres resultater i den næste kalender. Los Angeles Rams har været i en meget turbulent tilstand i denne sæson, og deres præstationer har også svinget.

Efter at DeAndre Hopkins trak sig på grund af en skade, så han trist på, mens han langsomt gik fra banen. I denne sæson sluttede to fremragende Houston Texans sig til Arizona Cardinals som holdkammerater, men begge led skader. De var ude af stand til at spille sammen efter at have båret de samme billige nfl trøjer i flere kampe. Alle husker de tidligere kampe, J.J. Watt og DeAndre Hopkins, de havde begge Arizona Cardinals trøjer på og deltog gladeligt i kampen, men nu skal de mødes på genoptræningscentret.

Flere af hovedspillerne i Arizona Cardinals blev skadet, og holdet havde brug for at omstille deres spillere. Arizona Cardinals har også mange fremragende spillere, som midlertidigt kan erstatte deres hovedspillere i det næste spil. Fraværet af DeAndre Hopkins kan påvirke holdets præstation, men andre spillere er også uundværlige for holdet.