Chicago Cubsin presidentti väittää, että joukkuetta ei rakenneta kokonaan uudelleen

Chicago Cubsin presidentti väittää, että joukkuetta ei rakenneta kokonaan uudelleen

Viimeisellä hetkellä ennen MLB:n sulkemista eilen Marcus Stroman sai vihdoin sopimuksensa. Marcus Stroman sai vihdoin pukeutua Chicago Cubs Pelipaita, jotta Cubs osallistui peliin, ja Cubs hyväksyi myös loput vapaan agentuurin markkinat. Vahvin syöttäjä.

Strommanin sopimus on 71 miljoonaa dollaria kolmeksi vuodeksi, mukaan lukien 25 miljoonaa dollaria seuraavaksi kahdeksi vuodeksi ja 21 miljoonaa dollaria vuodelle 2024. Hän voi päättää paeta kauden 2023 päätyttyä. Ja jos hän syöttää 160 vuoroparia seuraavan kahden vuoden aikana, hän voi saada 2 miljoonaa dollaria ylimääräistä.

Ehdokkaat Cubsin kiertoon ensi kaudella ovat Kyle Hendrix, Wade Miley ja Stroman. Alek Mills, Adbert Arzole, Justin Steele ja Kegan Thompson, jotka eivät ole heittäneet osumia, voivat myös olla vuorossa.

Cubsin presidentti Tim Ricketts sanoi, Baseball Pelipaita että Cubs ei pysy paikallaan vapailla agentuurimarkkinoilla. Stromman sanoi myös, että uuden omistajan sopimuksesta on nähtävissä, että joukkue haluaa kilpailla eikä kaadu kokonaan ja rakenna uudelleen. .

Strommanin lisäksi Cubs allekirjoitti myös Jan Gomezin 13 miljoonalla dollarilla kahdessa vuodessa. Heidän mestaruussyötöstään Wilson Contrerasista tulee vapaa agentti ensi vuoden jälkeen. Myös Kiinan on lähdettävä.