Buffalo Bills' starthøjre tackling Brown vil gå glip af denne uges kamp

Buffalo Bills' starthøjre tackling Brown vil gå glip af denne uges kamp

amerikansk tid torsdag blev Bills starthøjre tackling Spencer Brown (Spencer Brown) føjet til den nye kronereserveliste. Brown vil derfor gå glip af denne uges kamp mod Colts.

På grund af en rygskade kunne Brown ikke bære Buffalo Bills trøje for at deltage i de to kampe efter farvel-ugen, men vendte tilbage til Jets-kampen i sidste uge, og ikke holdets bedste offensive præstation i sæsonen ydede et væsentligt bidrag. I sidste uges kamp scorede Bills 45 point i offensiv og avancerede 489 yards. Begge statistikker var sæsonens bedste.

I mangel af Brown kan højre guard Daryl Williams (Daryl Williams) skifte til en højre tackling. Cody Ford og Ryan Bates er potentielle kandidater til højrevagter. Amerikansk fodbold trøjer Den oprindelige startgarde Jon Feliciano (Jon Feliciano) vender først tilbage i næste uge. 

Bill er i øjeblikket 6-3, og Patriots, som har en rekord på 6-4, kæmper om førstepladsen i Eastern Conference i American League. Head-to-head konfrontationen mellem de to hold må vente til december.