Joseph Wall voittaa Maple Leafsin ensimmäisen esityksen

Joseph Wall voittaa Maple Leafsin ensimmäisen esityksen

Joseph Wall auttoi Maple Leafsiä voittamaan Buffalo Sabresin KeyBank Centerissä. Tässä pelissä hän puuttui peliin 23 kertaa ja voitti Toronto Maple Leafs Pelipaita debyytin. Tämä on hyvä alku ja erittäin hyvä peli Wallille. Hän on saanut paljon itseluottamusta, mikä mahdollistaa paremman mentaliteetin tulevissa peleissä.

Toronto Maple Leafs valitsi Wallin NHL-draftin kolmannella kierroksella 2016. Tämä oli hänen lapsuuden unelmansa ja tajusi, että tämä voisi aloittaa hänen NHL-uransa. Maple Leafs -tiimi osaa tarttua tilaisuuksiin kriittisillä hetkillä, hyödyntää ne hyvin ja kerätä pisteitä, joten vahvuuksiaan ei tarvitse selittää. He käyttävät aikaa omaksuakseen enemmän asioita ja voittaakseen pelin hyvällä mentaliteetilla kentällä.

Tämä kausi on taas pelin alku. Jokainen joukkue juoksee mestaruuteen, ja jokainen peli yrittää saada joukkueensa tekemään mahdollisimman paljon pisteitä saadakseen paremman aseman. Maple Leafsin maalivahtina he ovat vaikuttaneet paljon. He eivät ole kiinnostuneita seurauksista ja välittävät vain omasta elämästään, joten meidän pitäisi tukea heitä, tuoda heidän suosikki Jääkiekko Pelipaidat ja viedä heidät jäälle.