Diogo Costa on erinomainen Mestarien liigassa

Diogo Costa on erinomainen Mestarien liigassa

 


Porton maalivahti Diogo Costan loistava suoritus Mestarien liigassa on herättänyt monien eurooppalaisten jättiläisten huomion, muun muassa Manchester United ja Barcelona seuraavat hänen tilannettaan tiiviisti.kestävä pelipaidassa

Portugalin maalivahti Diogo Costa, 23, torjui Noalanin rangaistuspotkun aiemmin päättyneessä Mestarien liigassa, tehden hänestä historian ensimmäisen, joka torjui yhden kauden aikana. Maalivahti kolmella rangaistuspotkulla edellisessä lohkovaiheessa torjui onnistuneesti kaksi rangaistuspotkua, ja tämän tietueen päivitystä voidaan jatkaa. Tämä erinomainen suorituskyky on herättänyt myös monien eurooppalaisten jättiläisten huomion.FC Barcelona Koti Pelipaita

Porton ja Benfican viime viikon ottelussa kerrotaan, että Manchester Unitedin ja Barcelonan partiolaiset ovat jo tutkineet häntä. Diogo pelasi silti hyvin siinä pelissä. On todettu, että Manchester United toivoo järjestävänsä maalivahti ensi kaudella ja todennäköisesti luopuavanhasta maalivahti De Gea , Käyttöönotto Diogo Costa ottamaan haltuunsa Manchester Unitedin päämaalivahti .

Portugalilainen Porton nuorisoakatemiasta. Hän vietti nuorten harjoittelujaksonsa Portossa ja pelasi pitkään Porto B -joukkueen kanssa Portugalin liigassa. Hän pelasi ykkösjoukkueessa ensimmäisen kerran vuonna 2019 ja oli viime kaudella joukkueen päämaalivahti. Diogo Costan nykyinen sopimus Porton kanssa päättyy vuonna 2026, mutta hänen nykyiseen sopimukseen sisältyy 60 miljoonan euron vapautuslauseke, joka ei ole mainitsemisen arvoinen eurooppalaisten jättiläisten kannalta.

Tällä kaudella Diogo Costa on edustanut Portoa 15 ottelussa kaikissa kilpailuissa, ja hänestä on tullut myös Portugalin maajoukkueen jäsen maajoukkueessa.