Takeshi Kubo slutter sig til Real Sociedad

Takeshi Kubo slutter sig til Real Sociedad

 

Takeshi Kubo kom til Real Sociedad denne sommer, og hans yngre bror, Hideki Kubo, vil følge i hans fodspor og slutte sig til Real Sociedad.

Den japanske stjerne Takeshi Kubo har officielt forladt Real Madrid i denne sæson for at tage en ny udfordring i Real Sociedad. Hans yngre bror, Hideki Kubo, der er født i 2007, vil også gerne flytte med ham.Danmark 2022 Jersey

Siden hans bror kom til Real Madrid i 2019, har Hideki Kubo trænet på Real Madrids ungdomsakademi og har nu søgt ind på Real Sociedads ungdomsakademi i håb om at træne i Real Sociedad næste sæson.Blå Manchester City børneskjorte

Hideki Kubo har gennemgået den fysiske konditionstest på Real Sociedad ungdomsakademi og forventes at slutte sig til Real Sociedad efter prøvetræningen.

15-årige Hideki Kubo bor i øjeblikket i Spanien med sin bror og mor. Ifølge FIFA-reglerne kan han ikke registrere sig hos Real Sociedad og kan kun spille med ungdomsholdet.

FIFA-reglerne forbyder klubber at registrere ikke-lokale spillere under 18 år, og Kubo forlod også Barcelona af denne grund og blev senere opkøbt af Real Madrid.