Origi skriver på med Milan, kommer att få huvudpositionen

Origi skriver på med Milan, kommer att få huvudpositionen

Origi har inte spelat huvudstyrkan i Liverpool, så det är inte för högt sett till antalet mål eller spelets totala effektivitet. Att kunna ansluta sig till en annan jätte vid 27 års ålder är också väldigt sugen på att bevisa sig själv, så Origi är väldigt sugen på att ansluta sig till Rossoneri och bära AC Milan tröjor.

Dessförinnan har många lag i Premier League, inklusive den gula ubåten Villarreal och Bundesliga, också uttryckt stort intresse för Orly, vars kontrakt har löpt ut, men han valde till slut AC Milan utan någon olycka. AC Milan har väldigt ont om anfallare, och tillägget av Origi kan kompensera för åldrandet av Ibrahimovic och Giroud. Han kan få huvudpositionen i Rossoneri.

 

Även om Origi, som bar en sverige bortatröja den här säsongen, inte har spelat för många matcher, har han visat en bra effektivitet i de begränsade framträdandena. De sex och en halv säsongerna av Liverpools karriär åtföljdes i princip av Klopp, så Origi borde ha en bättre förståelse för moderna fotbollskoncept än många Milan-fans. Dessutom vann han även Premier League-mästerskapet och Champions League-mästerskapet med Liverpool. En rejäl mästerskapstitel. Därför, när det gäller personlig erfarenhet och ackumulering, är han mycket bättre än andra spelare i Milano.