Tampa Bay Chargers slog New York Rangers med 4-1

Tampa Bay Chargers slog New York Rangers med 4-1

Tampa Bay Lightning är de välförtjänta försvarande mästarna och kan vinna Game 4 mot Rangers. Den här gången gick Rangers under för att matchen var väldigt tuff för Rangers, även om de var exalterade innan, nu har Tampa Bay Chargers besegrat New York Rangers helt med 4-1 efter Chargers två första vägförluster Team, Das vann två matcher hemifrån. Billiga NHL Tröjor

Tampa Bay Chargers har etablerat sig i serien, men med fler motståndare i Tampa Bay Lightning tröja är resten av spelet tuffare. Det tog mycket tid att slå sig ner och komma till denna punkt under Tampa Bay Lightnings nio dagars uppehåll i serien. Men Tampa Bay Chargers har Ondrej Palat, Stamkos och målvakten Andrei Vasilevskiy med vinnare och avgörande vändningar i dessa matcher, så de är ett steg i taget på jakt efter att vinna en ny titel.

Rangers har inte kunnat göra mål sedan Mika Zibanejad i Game 2 iklädd sin New York Rangers tröja, och även om de anpassade sig så var det annorlunda i matchen. De kunde ta initiativet bra och försvarslinjen bröts. Efter senaste nederlaget blev hoppet om att slå igenom i den fjärde matchen tomt prat. Din nästa väg är fortfarande mycket svår.