Duncan Keith hjälper Oilers att nå spel 3 i serien

Duncan Keith hjälper Oilers att nå spel 3 i serien

Den trefaldige cupvinnaren Duncan Keith använde sin långa erfarenhet för att hjälpa Oilers att slå Calgary Flames med 5-3 i match 2. Duncan Keith hade också ett mål efter att ha hamnat under i de två senaste matcherna. Med bollen och två assist bevisar han sitt värde med praktiska åtgärder och visar också Oilers tro på Duncan Keith genom att skicka  i sin helhet, de kommer uppenbarligen att gå match efter match, avsluta matchen och slutföra steg-för-steg - Stegplan för din karriär.

Keith är en 38-årig defensiv veteranspelare som har vunnit 3 Stanley Cups, även vunnit Norris Trophy två gånger, blivit utsedd till Årets försvarsspelare och mer än kan spara och spela under matcher. viktig roll. Den här säsongen har Keith slagit sig ihop med Bouchard och de rutinerade veteranerna paras ihop med yngre spelare och de har också haft bra resultat.

Bouchard har alltid spelat en nyckelroll i viktiga ögonblick den här säsongen. Faktum är att i samma ögonblick som han tar på sig sin nhl ishockey tröja blir hans aura på planen starkare, vilket också gör att hans motståndare känner ett visst hot och låter hans lagkamrater leda bra. Låt oss attackera mer professionellt tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat. De var på isen redo att gå, möta sina motståndare och avsluta loppet som var på väg att köras.