Lehner kommer att missa Vegas Golden Knights-spel

Lehner kommer att missa Vegas Golden Knights-spel

Lehner kommer att vara borta från matchen på grund av skada och målvakten kommer att genomgå en axeloperation, enligt Vegas Golden Knights. Vegas Golden Knights sa att han blev skadad i Billiga ishockey tröja den 8 februari när han spelade för Calgary Flames. Han gjorde 27 räddningar i en 6-0-förlust.

"Lehner gjorde sitt bästa med den här skadan", sa Vegas Golden Knights i ett uttalande som släpptes på måndagen. Vi hoppas att vilan och återhämtningen gör att han kan avsluta säsongen.” Han återhämtade sig till en början och kunde återvända till planen den 1 mars. Ibland fungerade vilan och rehabiliteringen, men till slut Lehner, i samråd med lagets läkare Personalen ansåg att det var det bästa tillvägagångssättet."

Lehner drabbades också av en underkroppsskada mot Philadelphia Flyers den 8 mars och missade 12 matcher innan han återvände den 3 april. Han kommer sedan att starta 6 av de nästa 8 Vegas Golden Knights-spelen. Han är fortfarande skadad. Han bär fortfarande Vegas Golden Knights tröja och fortsätter kämpa. Denna ande är värd att lära av honom. Jag hoppas att han kan återhämta sig bra i framtiden. Kom tillbaka från skada snart.