Den 31:a semifinalen i Real Madrid i lagets historia

Den 31:a semifinalen i Real Madrid i lagets historia

De fyra första Champions Leagues producerades av två lag, Real Madrid och Villarreal. Chelsea och FC Bayern München har slagits ut, båda en poäng efter i den totala ställningen. Detta är Real Madrids 31:a UEFA Champions League-semifinal och femte gången i lagets historia som det eliminerar förra säsongens titelförsvarare. Real Madrids rekord för den sista titeln den här säsongen är fyra gånger efter att de slog ut förra säsongens mästare. Så efter att alla såg den här matchen började fansen köpa Real Madrid matchtröjor fotboll  för den nya säsongen och väntade på att de skulle bäras i finalen.

Försäljningen av Karim Benzemas tröja har varit på uppgång den senaste tiden. Han gjorde ytterligare ett nick i den här matchen och gjorde mål i tre raka Champions League-matcher. Champions Leagues bästa målskytt den här säsongen är Robert Lewandowski och tvåan Karim Benzema. Nu när FC Bayern München har slagits ut, så länge Real Madrid kan vinna finalen, är Karim Benzemas chanser att vinna Ballon d’Or nästan säkra. Det var 31:a gången i Real Madrids historia att kvalificera sig till Champions League-semifinalerna, och Karim Benzema är närmast sin dröm.

Chelsea förlorade mot Real Madrid med 4-5 totalt och lyckades ändå inte förverkliga sin dröm om raka Champions League-titlar. Många lag har misslyckats i sina drömmar om på varandra följande mästerskapstitlar, vilket trots allt är en mycket svår dröm att uppnå. Real Madrid har uppnått drömmen om på varandra följande mästerskap under de senaste 20 åren, och andra lag har vunnit den igen efter några år. Tidigare fanns det många lag som drömde om att vinna Champions League i rad, men i en tid präglad av kontinuerlig utveckling och förbättring av fotbollen har varje lags konkurrenskraft blivit väldigt hård och grym.