Atletico Madrid och Benfica går vidare till semifinalerna i Champions League

Atletico Madrid och Benfica går vidare till semifinalerna i Champions League

Benfica gick vidare till Champions League-semifinalerna för första gången på 60 år och slog Ajax med 3-2. Benfica vann Champions League två år i rad från 1961 till 1962, då laget producerade många fotbollsspelare. På grund av efterföljande förändringar i fotbollshistorien är några toppfotbollsspelare redo att jaga de berömda jättarna, vilket gör det svårt för Benfica att vinna Champions League igen.

Benficas framsteg till Champions League-semifinalerna den här säsongen har överraskat alla, så kan de överleva nästa omgång? Lojala portugisiska fans har gjort Benfica tröja i förväg i hopp om att stödja laget i nästa omgång av Champions League. Det var länge sedan den portugisiska klubben tog sig till semifinal i Champions League och Benfica har stora förhoppningar på dem.

Efter denna omgång av Champions League gick Benfica och Atletico Madrid vidare till nästa omgång, medan Ajax och Manchester United förlorade. De två lagen slogs oavgjort i den första omgången och båda besegrade sina motståndare med 1-0 i denna omgång. Fansen i Atlético Madrid tröja var omgångens lyckligaste när deras lag vann hemma. Vem möter Atletico Madrid nästa omgång? Fansen hoppas att de aldrig möter Liverpool igen.