Pekka Rinne blir den første spilleren i historien til Nashville Predators som mottar denne æren

Pekka Rinne blir den første spilleren i historien til Nashville Predators som mottar denne æren

I NHL er det svært få seremonier for å fjerne Billige Ishockey Drakter, og keeper Pekka Rinne er en av dem. Han ble et forbilde for mange unge spillere i ligaen og den første spilleren i historien til Nashville Predators som mottok denne æren. Pekka Rinnes karriere spilte bare for Nashville Predators. Han realiserte også sin profesjonelle drøm om en person, et lag og en by.

Pekka Rinne kunngjorde pensjonering fra profesjonell hockey 13. juli 2021. Han avsluttet også karrieren med Nashville Predators. Pekka Rinne har blitt en offisiell profesjonell ishockeyspiller siden han deltok i 2004 NHL Draft og ble valgt ut av Nashville Predators. I løpet av tiden med laget vant han NHLs beste keeper Vezina-trofeet. Denne æren tilhører den virkelig dyktige målvakten. Pekka Rinnes personlige rekord for Nashville Predators er at laget spilte 683 ganger og redningsraten var 0,917.

Denne sesongen var Pekka Rinne vitne til den offisielle pensjoneringsseremonien for hans nr. 35 Nashville Predators Drakter, som begynte før lagets kamp mot Dallas Stars. Selv om pensjonistseremonien er en ekstremt strålende ting for profesjonelle spillere, tok han fortsatt farvel med publikum i tårer. Fansen i feltet ga ham varm applaus, de vil ta farvel med den kjente keeperen.