Fox indvilliger i at skrive under med New York Rangers

Fox indvilliger i at skrive under med New York Rangers

Fox underskrev en 7-årig langtidskontrakt med Rangers, lønnen for denne kontrakt nåede 66,5 millioner amerikanske dollars. Han vandt Norris Trophy i sidste sæson og blev den bedste forsvarsspiller i NHL. Han er muligvis blevet en begrænset fri agent, men valgte stadig New York Rangers trøje og fortsætter med at kæmpe side om side med dette hold. For ham er dette også hans hjem. Det sted, hvor han voksede op, indtager en vigtig plads i hans karriere.

Den 23-årige forsvarsspiller er i sidste år af sin kontrakt. Han scorede 2 mål og 7 assists i 9 kampe. Sidste sæson vandt han Norris Trophy med 5 mål, 42 assists og 55+19 og blev kåret til NHL's bedste forsvarsspiller. På denne måde er holdkammeraterne tæt på ham mere effektive. Det er ham, der vogter Rangers. Det er, hvad han fortjener for sit hårde arbejde. Og nu har han syv års mulighed for fortsat at hjælpe holdet videre, hvis han bevarer sin fremragende form, kan han helt sikkert lave nye gennembrud.

Som hjørnestenen på holdet er Fox også en af ​​de bedste spillere i ligaen. Man ser ham gå skridt for skridt, og så er han rolig på isen i både offensive og defensive aspekter. For mange nye spillere er dette en meget god model. Han gjorde sit bedste for at vise sin styrke og få spillerne til at arbejde sammen. Nu er Rangers et af de meget gode hold, og mange spillere vil gerne have deres egne billige NHL trøjer, så de arbejder hårdt. Fox blev valgt som nummer 66 i tredje runde af 2016 NHL Draft af Calgary Fire, vundet af Carolina Hurricanes den 23. juni 2018 og blev byttet til Rangers den 30. april 2019. I de næste syv år starter han en ny rejse med sine holdkammerater.