pelaajat ovat jo jättäneet väliin kaksi talviolympialaista

pelaajat ovat jo jättäneet väliin kaksi talviolympialaista

Teknisen aikakauden kehittyessä nopeus, jolla jokainen vastaanottaa tiedon, on myös erittäin nopea. Äskettäin päättyneet 2022 talviolympialaiset ovat saaneet kiitosta monilta kansallisurheilijoilta, mutta NHL-pelaajat ovat jääneet kaipaamaan niin mielenkiintoisia talviolympialaisia. Ja liiga on jäänyt väliin kahdet talviolympialaiset, jääkö NHL-pelaajat kaipaamaan maajoukkuetta ensi kerralla?

Venäjän naisten jääkiekkomaajoukkue kohtasi Yhdysvaltain naisten jääkiekkomaajoukkuetta vastaan ​​talviolympialaisten naisten jääkiekkoottelussa, jossa kahden maajoukkueen pelaajat kohtasivat. Venäjän naisten jääkiekkomaajoukkueen pelaajien tuntema Katyusha (laulu) soitti paikan päällä ja kappale sytytti pelaajien innostuksen. Vaikka Alexander Ovetshkinillä on Washington Capitals Pelipaita liigassa, hänet valittiin myös maajoukkueeseen. Jos epidemia ei olisi vaikuttanut NHL:ään, hän olisi kannustanut maajoukkueen naisjääkiekkoilijaa paikan päällä. On sääli, että Aleksanteri Ovetshkin voi katsoa kaiken vain TV-lähetyksestä, hänen naisjääkiekkojoukkueensa on erittäin hyvä.

Auston Matthews Toronto Maple Leafsista, Seth Jones ja Patrick Kane Chicago Blackhawksista nimettiin kaikki Yhdysvaltojen miesten jääkiekkomaajoukkueeseen. Heidän joukossaan Patrick Kane auttoi Yhdysvaltain miesten jääkiekkomaajoukkuetta voittamaan hopeamitalin vuonna 2010, eikä hänen Chicago Blackhawks Pelipaita ollut väliaikaisesti sijoitettu pukuhuoneeseen. Vaikka 11 maajoukkuetta jätti NHL-listansa viime vuoden lokakuussa, he kaikki jättivät talviolympialaiset väliin.