Vegas Golden Cavaliers er et forbilde etterfulgt av Seattle Sea Monsters

Vegas Golden Cavaliers er et forbilde etterfulgt av Seattle Sea Monsters

Hvis NHL ikke utvider laget, vil det korteste laget i ligaen være Vegas Golden Cavaliers. Riddermønsteret deres er veldig vakkert, og rekorden de siste årene er også veldig bra. Vegas Golden Cavaliers er den beste teambyggingsstandarden for Seattle Sea Monsters, og den nye sesongen er også den beste testplassen for det nye laget.

Den gradvise utvidelsen av ligalaget viser også at flere og flere fans liker hockey, og fans som ser kampen på stedet kan også få små gaver fra spillerne. For eksempel vil spillere gi billige ishockey drakter eller hockeykøller til fans på stedet, som vil være en favorittgave for mange fans. En av fellestrekkene til Vegas Golden Cavaliers og Seattle Sea Monsters er at spillerne kommer fra andre lag i ligaen. Disse spillerne er villige til å hjelpe det nye laget å vokse, de er hjørnesteinen i det nye laget.

Vegas Golden Cavaliers beste keeper Mark Andre Fleury flyttet til Chicago Blackhawks før sesongen. Han er den eneste spilleren i det tidligere laget som vant Stanley Cup. Målvakt Mark Andre Fleury, som en gang hadde på seg Pittsburgh Penguins Drakter, har vunnet tre Stanley Cup-titler. Deretter vant han Vezina Trophy med Vegas Golden Cavaliers. Avgang av spillere er uunngåelig, men Vegas Golden Cavaliers-oppstillingen kan fortsatt komme til sluttspillet.