Los Angeles Rams slog Seattle Seahawks med 20-10

Los Angeles Rams slog Seattle Seahawks med 20-10

Selvom veteranen Adrian Peterson sluttede sig til Seattle Seahawks for en kort tid, sagde han stadig frimodigt, at holdet blev behandlet uretfærdigt. For nylig udtrykte han gennem sociale medier sin skuffelse over Seattle Seahawks' tab til Los Angeles Rams i en stor fejl i natkampen. Her har vi lavet billige nfl trøjer.

Seattle Seahawks tabte til sidst til Los Angeles Rams 10-20, men de var ikke uden chance for at vinde. Med mere end 3 minutter tilbage af kampen var de kun 7 point bagud, men i en kritisk offensiv bølge skulle de afslutte 4 yards og 6 yards nær midtbanen. Det var dette nøglemål, som Russell Wilson valgte at sende en lang aflevering for at finde DJ Dallas, der løb dybt; men i færd med at ødelægge Los Angeles Rams linebacker Daniel Jones, fik DJ Dallas fra Seattle Seahawks trøje ikke bolden. Har ødelagt catcher-stilen hos DeeJay Mavericks, dette er utvivlsomt en defensiv pasningsinterferens-fejl. Den vagthavende linjemand kastede dog ikke det gule flag, men signalerede, at afleveringen ikke var fuldført, og fordi afleveringen blev suspenderet i denne sæson for at bryde de grimme udfordringsregler, kunne Seattle Seahawks kun acceptere den missede dom.

Adrian Peterson sagde: "Selvfølgelig missede vi en aflevering, der forstyrrede overtrædelsen, hvilket betyder, at vi mistede en god mulighed for at jagte point. Dette er et tidspunkt til at ændre spillet og bør ikke ignoreres. I det mindste bør dommerne samles." at se tilbage sammen og foretage en korrekt vurdering, især når bolden stadig er på natbanen, og alle fans har set den." "