Winnipeg Jets besejrer St. Louis Blues for første gang

Winnipeg Jets besejrer St. Louis Blues for første gang

Den 17. december 2021 sagde Paul Maurice sin stilling op som cheftræner for Winnipeg Jets. Dave Lowry tog byrden fra Paul Maurice. billige NHL Trøjer fans venter også spændt på, at Dave Lowry skal lede holdet for at skabe en god rekord. I går trænede Dave Lowry Winnipeg Jets i spil 1. Winnipeg Jets besejrede St. Louis Blues 4-2. Det var Dave Lowrys første sejr som cheftræner for Winnipeg Jets.

Denne kamp var også Dave Lowrys første træner i NHL. Spillet var også ret nervøst i starten. I det første kvarter endte de to hold med uafgjort mål. I andet kvarter tog Winnipeg Jets føringen med en 1-0-føring. I tiden, der fulgte, scorede Winnipeg Jets tre mål, og St. Louis Blues scorede kun to mål i denne kamp. Jeg tror, ​​hvor begejstrede de spillere, der bærer Winnipeg Jets trøje , er lige nu. Fordi stillingen var fast på 4-2, vandt Winnipeg Jets den endelige sejr.

Denne kamp var en kæmpe sejr for Winnipeg Jets. Det gav spillerne en masse moral og selvtillid i alt. Samtidig var det også den første sejr i Dave Lowrys trænerkarriere i NHL. Dave Lowry startede sin egen træner i NHL. karriere.